Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

BSO Tecrübe aktarımı toplantısı Edremit'le sürdü

BSO Tecrübe aktarımı toplantısı Edremit

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) koordinatörlüğünde düzenlenen mesleki farkındalık ve tecrübe aktarımları toplantısı Edremit'le devam etti.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) koordinatörlüğünde düzenlenen mesleki farkındalık ve tecrübe aktarımları toplantısı Edremit’le devam etti.
BSO tarafından organize edilen mesleki farkındalık ve tecrübe aktarımı toplantısı Edremit’te 26 Mart 2015 Perşembe günü Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Dr. Aytekin Ulutaş’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıya konuşmacı olarak Türkiye’nin ilk bayan Oda Başkanı ünvanına sahip Diş Hekimi ve aynı zamanda Edremit İş Kadınlarından Leyla Kökden ve Bandırma Maya İnşaat Sahibi Bora Öziş katıldı.
Konuşmacılar, meslek liselerinin önemini ve iş hayatına atılırken, gençlerin nelere dikkat etmesi gerektiğine dair bilgiler vererek, kendi hayatlarındaki mesleki tecrübe ve birikimlerini öğrencilere aktardılar.
Toplantıda ayrıca, Dr. Aytekin Ulutaş, bir sunum eşliğinde girişimci nedir? İyi bir girişimcide bulunması gereken unsurlar, özgüven, hedef koyma, meslek tercihi konularında bilgiler aktarıldı.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı